marți, 4 decembrie 2012

Vrei card de discount la Arcadia Plus?


    M-am gîndit că poate vă interesează subiectul următor-Cardul de discount Arcadia Plus, lansat la începutul lunii decembrie de rețeaua privată de sănătate, permite plata serviciilor medicale cu reduceri de până la 20%, timp de un an de zile. Contra sumei de numai 100 de lei, posesorii cardului au discounturi garantate în policlinicile Arcadia, atât la consultații, cât și la investigații sau analize. Costul cardului poate fi recuperat rapid, după numai câteva vizite la medic.
   Manoperă gratuită la tratamente injectabile și imunizări, reducere de 20% la plata consultațiilor medicale, 15% discount la efectuarea de analize sau 10% discount la efectuarea de investigații medicale – iată doar câteva dintre beneficiile de care se poate bucura orice pacient ce preferă serviciile de sănătate ale rețelei Arcadia. În plus, el obține facilități financiare diverse în Farmaciile Fiterman și într-o multitudine de magazine și firme de servicii reunite în rețeaua de parteneri Arcadia Net.
    Pentru toate acestea, este suficient să achiziționeze un card de discount Arcadia Plus, disponibil acum la toate recepțiile de policlinică sau spital, precum și la Biroul de Consiliere Pacienți de la parterul sediului din str. Cicoarei. Timp de un an calendaristic, începând din ziua achiziției cardului, posesorul acestuia plătește cu reducere serviciile de policlinică de care are nevoie, indiferent de câte ori merge la medic, astfel încât poate recupera în scurt timp costul cardului iar ulterior beneficiul financiar crește continuu.
   Cardul de discount Arcadia Plus este un produs individual, fiind personalizat prin cod și număr, și poate fi folosit numai pentru pacientul pe numele căruia a fost achiziționat. Pentru copiii cu vârsta sub 18 ani, plata cardului și asumarea responsabilităților ce decurg din deținerea lui se fac de către un părinte sau alt reprezentant legal. Condițiile complete și termenii ofertei se află pe website-ul Arcadia, www.arcadiamedical.ro.
  Cardurile de discount au fost emise într-un tiraj limitat și pot fi achiziționate inclusiv pentru a fi oferite cadou, cu condiția ca datele de identitate ale viitorului posesor să fie furnizate la achiziție, de către cumpărator.
   Rețeaua de sănătate Arcadia este cel mai mare furnizor privat de servicii medicale multidisciplinare în regiunea Moldovei și oferă servicii de ambulatoriu în peste 35 de specialități, pentru adulți și copii. Peste 5.000 de consultații și investigații se efectuează în fiecare lună în policlinicile Arcadia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu