duminică, 30 decembrie 2012

Ajutați-l pe Gabriel Ioan Costache!



       Îmi verificam adresele de e-mail și am găsit un anunț umanitar. M-am gîndit să-l postez, așa cum am mai făcut și cu altele. Scria așa-Gabriel Ioan Costache are 3 ani și 8 luni. A fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică şi se afla internat pentru tratament (protocolul medical BFM-ALL 2004) în secţia Oncologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni.
      Vineri, 14 decembrie au ieșit ultimele teste medicale, făcute atât de către laboratorul Spitalulului Universitar de Urgență București, cât și de laboratorul Institutului Clinic Fundeni, care au confirmat diagnosticul inițial pus în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru copii Maria Sklodowska Curie.
      Viața lui Gabriel depinde acum de administrarea riguroasă a unui protocol medical complex, care să fie gestionat într-un sistem medical apt să susțină (inclusiv prin calitatea dotărilor și a medicației) efortul medicilor de a transforma o șansă în certitudine.
      În acest moment, părinţii lui Gabriel aşteaptă confirmarea acordului pentru transfer la una din clinicile de specialitate din Germania, Austria sau Italia.
      Lupta care se duce este însă contracronometru, deoarece Gabriel trebuie să plece la o clinică din străinătate, imediat ce prima etapă a tratamentului cu citostatice va fi încheiată.
       Părinții copilului, deși sunt angajați cu profesii decente în societatea românească (cadru didactic universitar, senior expert), nu au resursele care să le permită susținerea financiară a unui tratament cu șanse sigure de salvare, în străinătate.
Cum putem ajuta:
   În calitate de persoană juridică, firma dumneavoastră are posibilitatea să redirecționeze din impozitul pe profit al companiei într-un cont umanitar deschis în acest scop.
   De asemenea, persoanele care au posibilitatea să ofere o susținere morală și nu în ultimul rând financiară, pentru salvarea lui Gabriel, pot utiliza același cont umanitar.

   În cazul în care nu se poate acorda un sprijin financiar, puteţi oferi un ajutor important prin distribuirea acestui email în cadrul reţelei dumneavoastră de prieteni.
   Nu în ultimul rând, un gând bun şi o rugăciune pentru Gabriel vor reprezenta un ajutor deosebit de important şi bine primit.

Contul umanitar este deschis la BCR, sucursala World Trade Center:
IBAN   RO69RNCB0085081826160001 -  LEI
IBAN   RO42RNCB0085081826160002  -  EURO

 La depunerea donației, este necesar să se completeze: Titular cont: Ioan Iulian Costache, Explicație: tratament Gabriel Ioan Costache.

  Cum aș fi putut să nu postez și eu. Cine poate și vrea să ajute are coordonatele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu