luni, 10 decembrie 2012

Crăciun de poveste


     Afară ninge, zăpada s-a așezat și orașul are o haină nouă și frumoasă. Chiar îmi place. Aerul e altul datorită zăpezii. Zilele acestea sunt multe evenimente. 
     De astăzi, în tărâmul de poveste din Crăciunia Palas vor răsuna zilnic cele mai frumoase şi îndrăgite colinde, cântate live. Departamenul PR al ansamblului urbanistic a precizat că pînă în Ajunul Crăciunului, ieşenii care doresc să se bucure de atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă sunt aşteptaţi la Palas Mall, cu surprize muzicale şi spectacole de datini şi obiceiuri.
     Săptămâna începe la Palas cu un concert de colinde din repertoriul lui Ștefan Hruşcă. Astfel, luni, de la ora 18.00, în Atriumul Palas Mall, Gabi Oniceanu şi Adi Grădinaru vor încânta publicul cu îndrăgitele cântece de iarnă. Spectacolul muzical de sezon va continua de la ora 19.00, cu Rawanne şi Dya.
      Copiii care doresc să îl întâlnească pe Moş Crăciun sunt invitaţi în Atriumul Palas Mall. Zilnic, în intervalul orar 18.00 – 20.00, simpaticul bătrânel va fi prezent în „cartierul” său din mall, gata să asculte dorinţele princhindeilor. Tot luni, 10 decembrie, 90 de elevi din Iaşi vin la Palas Mall pentru a decora 9 pomi de Crăciun, în cadrul campaniei „Bradul de nota 10”. Până pe 20 decembrie, fanii de pe pagina de Facebook a ansamblului Palas pot alege, cu un „Like”, cel mai frumos brad, iar elevii echipei câştigătoare vor fi recompensaţi cu câte un MP3 Player. 
      Instituţiile de învăţământ ieşene participante sunt: Colegiul „Costache Negruzzi”, Secţiile de Muzică şi Arte Plastice de la Colegiul Naţional de Artă „Octav Băncilă”, Colegiul Naţional, Colegiul Naţional „Emil Racoviţă”, Colegiul „Richard Wurmbrand”, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi Seminarul Teologic Ortodox. 
      Pe 21 decembrie, cei 9 brazi de Crăciun vor ajunge în casele a tot atâtea familii nevoiaşe, alese cu ajutorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Iaşi. Costul decoraţiunilor este suportat de Palas Mall.

Un comentariu: