joi, 20 decembrie 2012

Cadouri și iar cadouri, de Crăciun

        În perioada asta e o agitație fantastică după cadouri. Fiecare vrea să ia cîte ceva și asta în funcție de buget. Parcă nu ar trebui să treacă sărbătorile de iarnă fără un brăduț împodobit și cadouri pentru cei dragi. Văd cum mulți sunt atenți la reducerile anunțate de magazine, la pachetele pregătite cu tot felul de seturi care pot luate și date drept cadou. Cînd nu ai idei sau un buget mic, cauți mai mult un cadou.
        E mare agitație prin magazine. Doamnele și domnișoarele observ că trec mai des pe la standurile cu cometice dar și pe la bijuteri după care se uită la îmbrăcăminte și încălțăminte. Domnii studiază ofertele la tablete, telefoane de ultimă generație, laptopuri, televizoare și altele din gama respectivă.
        Da, e trist să vrei ceva și să nu îți permiți. Mă doară să văd micuți care le cer părinților diverse lucruri și aceștia le spun că nu au bani ca să le cumpere. Un adult altfel înțelege și strînge din dinți și pleacă dar un micuț rămîne dejamăgit. Ce e mai rău este că vede la alt copil și nu prea înțelege de ce el nu poate să aibă o jucărie nouă, o haină mai bună, mîncare de la un magazin anume.
         Sper ca sărbătorile să fie mai bune pentru toți românii de pretudinte și nimeni să nu se simtă singur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu