vineri, 7 decembrie 2012

Revelion ca- anii ' 20

         Ansamblul Palas îi invită pe ieşeni şi nu numai să petreacă un Revelion de poveste, în inima oraşului. Departamentul PR al ansambului urbanistic anunţă că în noaptea dintre ani, cei care vor să retrăiască aerul rafinat al perioadei interbelice sunt aşteptaţi într-o locaţie cosmopolită - Congress Hall Palas.
       Într-un decor elegant, petrecerea de Revelion la Palas va fi învăluită de atmosfera anilor '20.
      Momentele antrenante de dans vor fi acompaniate de formaţia "The Groovies", iar invitatele speciale vor fi fetele de la "Heaven". Seara va fi completată şi de coregrafiile tematice ale trupei "The Sky". La miezul nopţii, toţi cei prezenţi vor fi invitaţi să-şi pună o dorinţă, lansând un lampion alături de persoana dragă. Pentru ca seara de vis să rămână o amintire frumoasă, invitaţii se pot fotografia în "mini-studio-ul" anilor '20. Eleganţa unei petreceri speciale se remarcă şi în meniul de Revelion. Congress Hall Palas propune o selecţie din cele mai rafinate gustări reci şi preparate culinare delicioase, gătite după reţete selecte. 
     Congress Hall Palas promite invitaţilor o petrecere inedită, în care eleganţa şi rafinamentul vor fi modul ideal de a trece în noul an 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu