miercuri, 19 decembrie 2012

A fi sau a nu fi


          Nu cred în știri de genul-vine sfîrșitul lumii, dispare totul și așa mai departe. Nu sunt de un optimism exagerat dar chiar nu pot să cred orice. De data asta, mi se pare forțat. Rămîn la ideea că este o strategie de marketing iar cei care au căzut în plasă, treaba lor. Eu cred că este absolut ca să crească vînzările și citeam că unii americani și-au vîndut apartamentele, casele, proprietățile pentru că vine sfîrșitul lumii.
          De două sau trei săptămîni nu este zi în care să nu aud măcar o persoană care amintește de prezicerile mayașilor și se gîndește ce va fi pe 21 decembrie. Este o zi despre care se vorbește exagerat de mult, se plusează de la o oră la alta. Observ agonie, dezorientare, frică, obsesie, teroare și altele.
         Eu am citit că  potrivit calendarului mayas, ciclurile astronomice marchează sfîrșitul celui de-al 13-lea baktun pe 21 decembrie 2012 și nu sfîrșitul lumii.
         Se spun multe așa că dragilor stați liniștiți și nu mai credeți toate trăsnăile care se spun și care nu fac decît să ne agite viața și să ni se facă frică. Putere,  sănătate, chef de viață, fericite și numai bine că mai avem mulți ani de trait.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu