sâmbătă, 1 decembrie 2012

Un micuț de 8 ani are nevoie urgent de transplant de rinichi


      
     Astăzi, 1 decembrie 2012 se organizează  “Balul Sufletului Românesc”, un eveniment cu caracter umanitar, pregătit de catre Asociaţia Piticot cu scopul de a-l ajuta pe Nicolae Matias Golimbiovschi, un copil abandonat de mama, care are nevoie urgentă de un transplant de rinichi.
     Participanţii vor avea ocazia să demonstreze ca a fi român înseamnă a fi bun, făcînd donaţii pentru Nicolae Matias Golimbiovschi şi alţi copii grav bolnavi sau pentru care sărăcia reprezintă o problemă de supravieţuire – beneficiari ai Asociaţiei Piticot.
    Aceştia vor avea parte de  1 Decembrie de o serie de activităţi pe ritmurile de pop, jazz şi R&B ale formaţiei HER FUNKY SUBJECTS sau  vor asculta colinde interpretate de către corul elevilor de la Colegiul Naţional “Octav Băncilă” din Iaşi. Spectacolul caritabil va fi completat de dansurile celor de la Asociaţia Clubul Sportiv Dance Studio   - cu specific ballroom latino balet. Pentru pasionaţii de artă va fi organizată o licitaţie specială, în cadrul căreia participanţii vor avea ocazia să achiziţioneze lucrări de sculptură sş tablouri create de către artişti locali.
    Balul “Sufletului Românesc” va avea loc sîmbătă,1 Decembrie,  la Grand Hotel Traian din Iaşi, Sala Eminescu de la ora 18.00. Biletul de intrare va costa 20 lei/persoanaă iar toţi banii stranşi în urma acestui eveniment vor fi donaţi cazurilor speciale din cadrul Asociaţiei.
     Un astfel de caz este cel al lui Nicolae Matias Golimbiovschi – un băieţel de 7 ani, din judeţul Suceava, care are nevoie urgentă de un transplant renal. Povestea lui Mattias este una extrem de tristă nu doar din perspectiva bolii şi a faptului că pînă la această vîrstă a trecut prin nenumărate intervenţii chirugicale (dintre care prima la numai cinci zile), ci şi din cauza faptului că a crescut fără dragostea unei mame, deoarece aceasta a plecat în străinătate, lăsîndu-l pe Mattias numai în grija tatălui.
    Pentru mai multe detalii  puteţi afla dacă accesaţi acest link: http://www.piticot.org/donatii/mattias-un-baietel-de-numai-sase-ani-are-nevoie-de-urgenta-de-un-transplant-de-rinichi/.
    Donaţiile se pot efectua în ziua evenimentului la recepţia Hotelului Traian contra chitanţă în valoare de 20 lei sau online pe www.piticot.org în perioada 20.11.2012-29.11.2012. Pentru mai multe informatii despre eveniment puteţi suna la numărul 0728.572.879.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu