joi, 13 decembrie 2012

A fost lansat volumul Primul stagiu


        Pe 12.12.2012, în cadrul librăriei Cărturești din Iulius Mall a avut loc lansarea primului roman semnat Cătălin Pînzaru. Intitulat sugestiv, Primul Stagiu, acesta reprezintă ritualul de inițiere al scriitorului, dar și al unei trilogii captivante în care, de la bun început, întâlnim un mix de literatură SF, romance și acțiune. Cartea e plină de personaje și situații extraordinare, cu care putem empatiza fie din perspectiva emoțiilor trăite, a trăsăturilor de caracter sau a deciziilor luate fără nici un semn de egoism. Cătălin Pînzaru ne oferă ocazia de a vedea omul și societatea dintr-o altă perspectivă, și poate, o dată ce am întors ultima pagină, vom reuși să privim cu alți ochi lumea în care trăim.
       Pe lângă autor, la eveniment au fost prezenți domnul prof. univ. dr. Ioan Mangalagiu, decan al Facultății de Chimie și împătimit al genului SF, Ciprian-Mihai Păiuș, director executiv al Fundației Comunitare Iași, Gianina Onofrași, bursier al fundației, prieteni și apropiați ai autorului.
       Cei 1.188 RON mobilizați în cadrul lansării din vânzarea volumelor și două momente inedite de
licitație, vor fi oferiți de Cătălin Pînzaru, Gianinei Onofrași, elevă în clasa a VIII-a la Școala Generală Ionel Teodoreanu, tânăra pe care acesta o susține în cadrul Fondului de Burse al Fundației Comunitare Iași. Sumele ulterioare strânse din vânzarea cărții prin Fundația Comunitară Iași vor
sprijini și alți tineri cu rezultate deosebite.Prin Fondul de Burse, Fundaţia Comunitară Iaşi încurajează performanţa şcolară și extrașcolară a elevilor, promovând elitele generaţiilor viitoare şi oferindu-le susţinere în drumul pe care l-au ales.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu