luni, 3 decembrie 2012

Droguri şi iar droguri

       Agenţia Naţională Antidrog anunţă că România se confruntă cu o tendinţă de creştere a consumului de droguri în rândul populaţiei generale şi îndeosebi, în randul tinerilor. Se impune astfel, necesitatea sensibilizării şi implicării factorilor de protecţie din comunitate cu privire la infomarea tinerilor şi părinţilor asupra pericolului consumului de tutun, alcool şi/sau droguri ilicite.
      Centrul Regional de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog şi partenerii săi derulează o Campania „60 de minute pentru tine” care informează cu privire la problematica consumului de noi substanţe cu proprietăţi psihoactive în comunitatea ieşeană.
     În acest sens, Centrul Antidrog Iaşi îi invită pe toţi cei interesaţi să participe active la acţiunea caritabilă din luna decembrie 2012 „Zâmbet pentru toţi”, prin sponsorizarea / oferirea din partea instituţiei / organizaţiei /asociaţiei dvs. a unor bunuri / sume de bani ce vor constitui obiectul acestei acţiuni.
     În data de 21 decembrie 2012 în cadru festiv, 100 de tineri cu vârste cuprinse între 12- 20 de ani din rândul populaţiei aflate la risc de consum de droguri, se vor bucura şi mulţumi pentru pachete/cadouri specifice sărbătorilor de iarnă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu