joi, 21 februarie 2013

United Business Center



       United Business Center, componenta office a ansamblului urbanistic Palas Iaşi, a închiriat recent aproximativ 1.000 mp către trei companii multinaţionale: Basware, Movial şi PwC.
      Cea mai mare suprafaţă, de circa 820 mp, este ocupată de birourile companiei Basware, lider global în soluţii IT de tipul „purchase-to-pay”. În sediul de la Iaşi vor lucra aproximativ 50 de angajaţi, urmând ca numărul acestora să ajungă la 100 până la finalul acestui an. Sediul central se află în Finlanda, dar compania are deschise 12 subsidiare în Europa, SUA şi Asia-Pacific, totalizând peste 1.400 de angajaţi. Printre clienţi se află nume precum: Daimler AG, Mann SE, BMW AG, Volkswagen AG, Audi AG, Toshiba, Heineken, FinnAir, Cargotec, ABB.
    Movial este o companie internaţională de servicii tehnologice, cu o profundă experienţă şi expertiză în design şi tehnologizare încorporată Linux, Android, iOS şi WinPhone. Sediul central se află în Finlanda, are subsidiare în Taiwan, SUA şi România, găzduind în cele 4 locaţii peste 100 de angajaţi. Printre clienţii săi se numără companii precum: T-Mobile US, Nokia, Orange, HP, Telecom Italia, T-Mobile US.
     PwC este prezentă pe piaţa din România din 1991 şi oferă servicii de audit şi consultanţă financiară pentru afaceri companiilor româneşti şi multinaţionale, din diverse sectoare de activitate, precum şi instituţiilor publice. PwC este una dintre cele mai mari companii de consultanţă la nivel mondial, cu peste 180.000 de angajaţi, în 158 de ţări.
    Componenta office a ansamblului Palas Iaşi este închiriată în proporţie de 85%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu