miercuri, 20 februarie 2013

Emisiune TV caut pițipoancă



         Nu am nervi să mă uit la programele de la posturile de televiziune unde apar fel de fel de ciudați. Nu văd nici un rost să chemi o pițipoacă la TV și să îi dai atîta importanță. Acum apare la PRO TV, după aceea la Antena 1, la Kanal D și tot așa. Sunt multe persoane cu puțin creier, cu o groază de operații estetice, nu știu să se îmbrace și nici să se poarte. Nu aș putea să discute cu astfel de creaturi.
         Interesul spre problemele reale din România este tot mai scăzut. Dăm vina pe politicieni dar nici dintre ceilalți nu ar fi prea mulți interesați de subiecte sociale, pe sănătate, educație etc care să merite prezentate și dezbătute.
        Ore întregi sunt emisiuni cu invitați gen Simona Senzual, Oana Zăvoranu, Bahmuțeanca și Prigoană, Liviu Vîrciu și alții. Fraților, tratați și ceea ce se întîmplă în țara asta adică spitale puține și condiții de neconceput, elevi cu rîie în anul 2013, școli dărăpănate, șpăgi grase la angajare, șomeri cu diplomă etc.
       Mi-e silă să de atîta prostie, snobism, nesimțire, grobianism și să fie considerate vedete niște inculți și neciolpliți care vin să se plîngă din cauza unor prostii pe care nu ar trebui să intereseze pe careva dintre telespectatori.
       A scăzut mult calitatea programelor de la multe posturi de televiziune românești, prezentatori nepregătiți și care arată ca picați din lună. Falsitatea, fabricarea subiectelor nu va mai aduce pentru mult timp rating. Ca și mine cred că sunt multe persoane care nu mai vor să îi vadă la TV pe Simona Senzual, Oana Zăvoranu, Bahmuțeanca și Prigoană, Liviu Vîrciu și alții. Mi-e greață de tot!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu