luni, 11 februarie 2013

Faci prostii la școală și ai nota 3 la purtare



        A venit decizia finală în cazul elevilor care spun că se jucau de-a mama și de-a tata într-o baie de la Liceul Ion Neculce de la Tg.  Frumos.
         Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Iași spune că, în urma anchetei desfășurate de către Consiliul de disciplină, ca urmare a consultării Consiliului clasei și a dezbaterilor Consiliului profesoral de la Liceul Teoretic „Ion Neculce” Tg. Frumos, referitor la evenimentele petrecute vineri, 1 februarie 2013, s-a decis că elevii implicați vor avea nota la purtare scăzută la 3 și vor beneficia de consiliere psihopedagogică.
     Potrivit directorului școlii, profesor Emilia Talpalaru, atitudinea colectivului didactic s-a îndreptat către recuperarea acestor elevi, pentru integrarea lor în colectivele din care fac parte, respectându-se dreptul lor la educație, dar și la aplicarea unor sancțiuni care să-i determine să conștientizeze dimensiunile și consecințele faptelor lor.
     Totodată mai trebuie precizat că directorii Liceului „Ion Neculce” în colaborare cu psihopedagogul școlar și cu consilierul educativ al școlii au realizat un plan complex de intervenție.
    După așa decizie sunt curioasă peste cît timp vom mai auzi despre astfel de cazuri în unitățile de învățămînt din județul Iași. Oare pe teribiliști îi potolesc pedepsele ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu