luni, 11 februarie 2013

Papa Benedict și Gigi Becali pe prima pagina în aceeași zi



      E luni. Altă dată nu erau știri, nu puteai scoate subiecte interesante pe actualitate pentru că lunea era o zi cam seacă. Ei bine, acum nu e așa. A început ziua cu discuții referitor la protestul împotriva tăierii teilor de pe bulevardul Ștefan cel Mare din Iași. Unele persoane care au citit, vroiau să afle și alte detalii sau picanterii și mă întrebau foarte curioși, de parcă fusesem la circ sau la un show monden.
     Oameni buni, chiar nu înțeleg de ce așteptați să vă susțină alții cauza și voi stați acasă la căldură și la bîrfă. Da, știu că e comod așa dar atunci nu mai aveți pretenții și nu mai faceți atîtea mofturi că vă meritați soarta.
     În Moldova totul merge mai ușor și încearcă să ne prostească mulți sub pretextul că suntem din Provincie și nu din Capitală sau dintr-o zonă cu pretenții. Se uită faptul că din Moldova au plecat nume mari, personalități din diferite domenii care au rămas și vor rămîne în istorie.

     Pentru că nu se putea discuta doar despre tei, pentru că trebuie să recunoaștem că mai sunt și alte lucruri de rezolvat, au apărut și alte subiecte-demisia Papei Benedict și anunțul ce făcea referire la condamnarea lui Gigi Becali. Și uite așa toată presa a avut de lucru. Da, ce-i drept nu prea seamănă a zi de luni.

     Pe plan local, știrile nu sunt astăzi atît de importante ar spune unii deci am avea nevoie de un Becali J. Eu sincer nu îi simt lipsa pentru că nu sunt doritoare  în a-i lua vreun interviu. A început bine săptămînă și se trage de aceste subiecte pînă la refuz numai audiență să iasă că de calitate nu se mai pune vorba, din păcate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu