joi, 7 februarie 2013

Dragostea se citeşte pe buze



      Se apropie 14 februarie 2013. Atunci de la ora 18.00, la primul etaj al IULIUS MALL, în zona Cafe Blanc, cei mai îndrăgiţi entertaineri ai momentului, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, se vor asigura că momentul va fi unul memorabil. Pentru ca distracţia să fie completă, invitata specială a serii este Ami, care aduce hit-ul “Trumpet Lights” la Iaşi.

      Premii, tombole, concursuri şi alte evenimente speciale vor asigura distracţia clienţilor IULIUS MALL în aşteptarea Valentine’s Day. Între 8 şi 13 februarie, cuplurile care doresc să înveţe sau să îşi perfecţioneze dansul în doi sunt invitate la cursurile gratuite organizate la IULIUS MALL. Zilnic, în intervalul orar 18.00 - 20.00, în zona special amenajată lângă libraria Cărtureşti, dansatori profesionişti îi vor iniţia pe clienţii IULIUS MALL în vals, tango, slow fox, quick step şi alte ritmuri antrenante.

   Cea mai romantică zi din an petrecută la IULIUS MALL va fi condimentată cu provocări amuzante. Pe 14 februarie, începând cu ora 17.00, tinerii îşi pot uni destinele prin căsătorii pentru o zi, însă doar după ce trec împreună de cinci paşi care să demonstreze trăinicia relaţiei. Îndrăgostiţii vor fi fotografiaţi la „starea civilă” şi vor primi certificatul de căsătorie inscripţionat pe fotografia lor.

     De Valentine’s Day, de la ora 17.00, la primul etaj al mall-ului, va avea loc o competiţie între liceeni, cu provocări ce stârnesc fluturi în stomac. Daniel Buzdugan şi Mihai Morar îi vor susţine pe tinerii participanţi, iar „Cel mai îndrăgostit liceu” va fi premiat de IULIUS MALL cu un voucher de cumpărături în valoare de 1.500 de lei, la Altex. Cei veniţi să îşi susţină favoriţii vor fi răsplătiţi cu premii surpriză.

    În perioada 8 - 14 februarie, în cadrul campaniei „Dragostea se citeşte pe buze”, zilnic, cumpărăturile de minimum 100 de lei aduc clienţilor premii pe loc şi îi încriu la tombola pentru două tablete iPad Mini. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, pe 14 februarie, la ora 20.00.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu