marți, 19 februarie 2013

“Cina de afaceri” cu Marius Ghenea

      Junior Chamber International Iași și Fundația Comunitară Iași organizează pe 21 februarie 2013 de la 17:30, la Ideo Business Center, evenimentul “Cina de afaceri” cu Marius Ghenea. Organizatorii spun că acesta este activitatea asociației Junior Chamber Iasi pentru 2013 și este primul eveniment dintr-o suită de evenimente dedicate mediului de afaceri local.
     Tot organizatorii mai precizează faptul că peste 60 de oameni de afaceri vor avea ocazia să facă networking, să participe la dezbaterea "Performanța în educație și afaceri" și să se implice activ în susținerea performanței în orașul Iași. Participanții vor avea ocazia să cunoască o parte dintre olimpicii ieșeni, liceeni cu rezultate deosebite la olimpiadele internaționale.
    Invitații speciali sunt Marius Ghenea, unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori în serie din România și Carmen Loghin, decanul Facultății de Textile și Pielărie Iași.
     De asemenea, organizatorii mai spuscă prin taxa de înscriere, participanții la eveniment susțin financiar Clubul IQ (Iași), o parte din aceasta fiind direcționată, prin intermediul Junior Chamber Iași către Fundația Comunitară Iași.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu