joi, 28 februarie 2013

Iași Beauty și AKCENT



        La început de primăvară, IULIUS MALL a pregătit pentru clienţii săi evenimente care celebrează frumuseţea şi feminitatea. Vineri, în prima zi din luna martie, la IULIUS MALL  alegem cea mai frumoasă fată din oraş, în cadrul primei ediţii a concursului „Iaşi Beauty”. Competiţia va începe la ora 18.00, la Cafe Blanc, etaj 1, iar un cadou în plus oferit de IULIUS MALL , în special doamnelor şi domnişoarelor din public, va fi îndrăgita trupă AKCENT.

       Pentru râvnitul titlu de „Iaşi Beauty” şi premiul în valoare de 500 de euro vor concura 12 participante, care vor defila pe podium cu cele mai rafinate ţinuţe şi accesorii ale brandurilor din IULIUS MALL. Concurentele vor prezenta ţinute casual oferite de magazinul Be You, rochii de seară de la NICHI Cristina Nichita, costume de baie de la Jolidon, iar machiajul va fi realizat de The MakeUp Shop. Domnişoarele vor trebui să convingă juriul prin frumuseţea şi isteţimea lor, demonstrate prin trei probe: prezentare, cultură generală şi discurs. Splendida coroniţă pentru titlul de „Iaşi Beauty” va fi oferită de magazinul DeGeorgia din IULIUS MALL, fiind creată din argint şi bătută cu pietre preţioase. Pe lângă marele premiu, tinerele vor primi şi alte cadouri, constând în tratamente estetice, excursii, echipamente IT, produse cosmetice şi ţinute vestimentare.

     În primele zece zile ale lunii martie, IULIUS MALL sărbătoreşte femeia, evenimentele organizate în cadrul campaniei „Oglindă, oglinjoară, cine este cea mai premiată din ţară?” fiind dedicate doamnelor. De pe 1 martie până pe 10 martie, IULIUS MALL îşi va răsfăţa zilnic clientele cu sesiuni de cumpărături în valoare de 1.000 de lei. În plus, în fiecare zi, primii 100 de clienţi care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei vor primi un premiu pe loc.

     În perioada 5-7 martie, mămicile vor fi în centrul atenţiei, când IULIUS MALL va găzdui cele mai frumoase serbări organizate de grădiniţele din Iaşi. Parterul mall-ului, zona Carrefour Market, va răsuna de veselie, copiii punând în scenă, pentru mămici, emoţionante momente de muzică şi dans. În plus, părinţii şi princhindeii se pot poza în foto corner-ul tematic, fotografiile fiind oferite pe loc, gratuit. Și pe 8 martie, la ora 17.00, cei mici şi mămicile lor vor avea parte de o nouă surpriză: „Cenuşăreasa”, un spectacol aparte de teatru şi dans.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu