vineri, 15 februarie 2013

Manafu și social media



         Pe 15 marie 2013, la Hotel Europa din Iași va avea loc a treia ediție  a summitului social media. Evenimentul va reuni participant și speakeri din țară care vor vorbi de Social Media – de la local la national.

       Organizatorii spun că se va mai discuta despre regionalizarea blogosferei. Cît de importanta este crearea și consolidarea comunităților locale în social media pentru generarea unui ecosistem online regional care să furnizeze conținut relevant pentru publicul local și național.

     Din speakeri care vor participa la Iași sunt Cristian China-Birta, blogger, chinezu.eu; Cristian Sutu, blogger, sutu.ro; Adrian Nechifor, blogger, adinechifor.com; Andreea Marc, blogger, andreeamarc.com dar și Ioana Bondrila, Senior Brand Manager, Staropramen; Alexandru Negrea, Social Media Manager, BCR; Mugur Pătrașcu, iLeo.

       De asemenea va fi un Training de comunicare în social media pentru companii, agenții de PR și bloggeri “Avansează în Social Media”, susținut de Cristian Manafu dar vor mai fi și alte sesiuni pentru participanți.
       Voi fi acolo și după eveniment voi reveni cu detalii.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu