marți, 20 noiembrie 2012

Tîrgul Ieşilor şi evenimente în noiembrie 2012

      Multe evenimente în această perioadă. Mă refer la cele care nu au legătură cu campania electorală. Nici nu am chef să mă gîndesc la asta şi în acelaşi timp, după 6 ani de conferinţe pe politic, reuşesc să mai respir. Nu altfel de aer. Aşă că vreaă să las comentariile la o parte şi să vă spun despre ce se întîmplă la Agronomie zilele acestea.
       Celebrul folkist Emeric Imre va cânta pentru prima dată pe scena Aulei Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi la invitaţia studenţilor ieşeni care au planificat o serie de manifestări inedite pentru această săptămână.
    Primul dintre acestea este programat pentru miercuri, 21 noiembrie 2012, ora 19.30, în Aula Magna “Haralmb Vasiliu” şi îl va avea ca protagonsit pe Emeric Imre. Liga Studenţilor invită pe toţi cei interesaţi la un spectacol unic şi care se va desfăşura sub sloganul <Învaţă să trăieşti studenţeşte>. Mai mult decât atât,  studenţii îşi doresc ca acest spectacol caritabil să îi ajute în demersurile iniţiate în cadrul campaniei umanitare   
      Joi, 22 noiembrie, ora 18.00, studenţii vor avea ocazia să fie cei care adresează toate întrebările profesorilor, ce făceau profesorii în studenţie, cum s-au descurcat cu sesiunea, cum era în campus, cum îşi petreceau timpul liber sunt doar câteva din întrebările la care vor răspunde opt cadre didactice ale USAMV, invitatele studenţilor în cadrul evenimentului “Biblioteca Vie”.
    Dacă nu aveţi program, aţi aflat ce puteţi face. În plus vă reamintesc că rulează filmele la DOC EST şi Librarium Palas are evenimente. Timp să avem că sunt multe de făcut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu