vineri, 23 noiembrie 2012

Şase, vine....Ponta

       Cînd văd ce repede se poate face curat în oraş pentru că vine premierul Ponta, aş fi tentată să spun că vreau să îl văd mai des pe la Iaşi. Strada a fost măturată mai repede, nu mai aşa de agolemerat pe strada din faţa Institutului Regional de Oncologie şi bineînţeles că poliţiştii sunt deosebit de activi. la cît dau din mîni cei de la rutieră, cred că vor avea nevoie de vreo săptămînă de relaxare şi masaj.
       În doar cîteva minute totul arată bec, cum se spune în popor. Deci se poate şi aşa, îmi spunea în gînd în timp ce veneam la radio. Măturătorii dădeau cu mătura de zor şi nici nu mai obersvau că nori de praf se ridică şi i-ar putea deranja pe cei care trec pe la poarta institutului medical.
      Dar ce mai conteză dacă trebuie să îţi faci repede treba ca să iasă bine cînd apar politicienii. În faţa lor trebuie să fie totul pus la punct iar în celelalte zile nu mai conteză. Trist. Dezamăgire. Slugărnicia se pare că nu a dispărut ba e în floare şi nimic nu ar trebui să mă mai mire.
     Între timp am intrat în redacţie şi nu observ cu cîteva persoane trebăluiesc de zor pentru ca primirea oficialităţilor de la Bucureşti să fie de ce mai înaltă calitate că deh pe ei îi vom vota în decembrie, nu-aşa? Mă refer la politicienii din toate partidele nu numai la USL. Votul va face diferenţa şi atunci vom afla cine ne va conduce mai departe dar răbare că mai e destul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu