sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Salvați Copiii vrea să doteze cu incubatoare maternitățile din Iași     În luna octombrie,Organizația Salvați Copiii a lansat campania „Bun venit pe lume”, în București. 120 de voluntary au fost implicate în activități. Acum campania se va extinde și în Iași și este nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi. Campania de strângere de fonduri ‘Bun venit pe lume ‘ se desfăşoară pînă pe data de 31 decembrie 2012.


     Pornind de la datele statistice conform cărora în România mor anual, în medie, 1900 de copii cu vârsta mai mică de un an, Organizaţia Salvaţi Copiii filiala Iasi doreste sa amplaseze in Palas Iasi 300 de body-uri de copii, fiecare dintre acestea simbolizând un copil care nu a mai apucat să-l folosească- conceptul campaniei „Bun venit pe lume” a fost creat de McCann Erikson. Pentru fiecare 50 de lei un body va fi înlăturat de pe suport şi trimis copiilor din maternităţi.


     Fondurile obţinute prin această campanie vor fi folosite de către Salvaţi Copiii pentru dotarea cu incubatoare a unei maternităţi din judetul Iasi.
     În afara de evenimentele din luna noiembrie din Palas din perioada 9-11 noiembrie, Salvați Copii va marca această campanie printr-o cină caritabilă, în luna decembrie la Hotel Ramada unde vor  fi 80 de invitați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu