vineri, 9 noiembrie 2012

Campania „Bun venit pe lume!”





     Astăzi a fost lansată, la Iaşi, campania „Bun venit pe lume!” prin care Organizaţia Salvaţi Copiii îşi propune strângerea de fonduri pentru dotarea cu incubatoare a maternităţilor din 15 oraşe.
    De astăzi de la ora 12:00,  în fiecare dintre cele trei zile de campanie, se pot face donaţii. Pentru fiecare 50 de lei donaţi, un body va ajunge la copiii din maternităţi. În locaţie vor exista şi două ateliere susţinute de voluntarii Salvaţi Copiii Iaşi – unul de personalizare a body-urilor donate şi unul creativ pentru copii. Astfel, toţi cei care vor participa la acţiune, vor avea ocazia să lase un mesaj personalizat pe body.
     Pornind de la datele statistice conform cărora în România mor anual, în medie, 1900 de copii cu vârsta mai mică de un an, organizaţia Salvaţi Copiii va amplasa în Palas Mall din Iaşi - 300 de body-uri de copii, fiecare dintre acestea simbolizând un copil care nu a mai apucat să-l folosească.
     Fondurile obţinute prin această campanie vor fi folosite de către Salvaţi Copiii pentru dotarea cu incubatoare a 15 maternităţi din următoarele oraşe: Piteşti, Constanţa, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Bacău, Craiova, Târgu Mureş, Timişoara, Suceava, Piatra Neamţ, Vaslui, Hunedoara, Reşiţa şi Braşov.
     La nivelul judeţului iaşi ambasadorul campaniei este medicul Maria Stamatin care a precizat că anual la Iaşi se nasc 6.000 de copii şi din fericire rata mortalităţii în judeţul Iaşi este mică în raport cu restul ţării.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu