vineri, 23 noiembrie 2012

Gafă... a la Ponta

      Premierul Ponta a avut o atitudine nepotrivită astăzi, la şoseaua de centură a Iaşului. Ieşirea primului ministru al României nu este prima şi observ că gafele, pentru că altfel nu ştiu cum să le numesc, se ţin lanţ.
     Cînd eşti într-o funcţie atît de importantă în stat nu văd cum îţi poţi permite să tot dai cu bîta în baltă, vorba proverbului.
     Ponta nu a vrut să taie panglica la şoseaua de centură a Iaşului. Acesta a dorit să discute cu constructorul şi a ocolit zona în care ar fi trebuit să taie panglica. Aşa că această misiune le-a revenit autorităţilor locale respectiv prefectului judeţului Iaşi şi a primarului municipiului Iaşi şi a constructorului.
     Poate că premierul consideră atitudinea normală dar eu ca cetăţean mă simt dat la o parte şi tratat cu dispreţ. Nici măcar dorinţa de a atrage alegători la vot, nu îi mai determină pe unii să fie drăguţi şi să aibă un comportament valabil cu aşa o poziţie de înaltă.
    E ca şi cum cineva ar fi deranjat chiar de gazde şi fiindcă are o funcţie mai mare poate să facă orice şi să nu mai ţină cont de maniere, de nici un protocol diplomatic, pînă la urmă. Dar ce să-i faci cînd politica, orgoliul, funcţia îţi ia minţile şi chiar ... bunul simţ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu