joi, 22 noiembrie 2012

Pregătiţi-vă! Vom avea primul club al olimpicilor naționali și internaționali

       Fundația Comunitară Iași își propune să lanseze, în primăvara anului 2013, primul club al olimpicilor naționali și internaționali. Iniţiatorii proiectului spun că acest Clubul IQ (Iași) își propune să pună la dispoziția liceenilor ieșeni, olimpici naționali și internaționali, un sediu complet mobilat și utilat, cu echipamente IT și tehnologie de ultimă generație care să le ofere acces la resurse școlare suplimentare și un cadru plăcut, de socializare, sprijinindu-i în drumul lor către excelență și ajutându-i să poziționeze Iașul ca un oraș al valorilor. Evenimentul IQ (Iași) va avea loc în data de 22 noiembrie 2012, la Hotel Bellaria (Sala Clasic) și va fi punctul de plecare pentru înființarea Clubului IQ (Iași).
    Iniţiatorii clubului precizează că ideea unui club al olimpicilor ieșeni a apărut în luna august 2012 și aparține unor companii din orașul Iași care au organizat împreună evenimentul cu titlul „Seara naivă a olimpicilor ieșeni”: Fructe Naive, Rofilco, Icar Tours și Cafeneaua Veche.
     Ines Prodan, Coordonator Fundraising & Evenimente de la Fundația Comunitară Iași a declarat că prin intermediul Clubului, olimpicii ieșeni vor avea acces la o varietate de programe de dezvoltare personală și profesională.
   Acest club IQ (Iași) va avea bibiliotecă virtuală dotată cu tehnologie de ultimă generație, sală de creație și training dotată cu whiteboards, smartboards, sticky walls,videoproiector, planșă de proiecție. Sala de creaţie va fi folosită pentru workshop-urile și trainingurile de dezvoltarepersonală și profesională, sesiuni de brainstorming în domeniile de interes pentru olimpici. Va mai exista şi o sală de recreere dotată cu jocuri video, table games și board games, pentru încurajarea activității fizice și de socializare.
  Nu uitaţi şi de scoaterea la licitaţie a mierii de albine de 365 de euro tot pentru a ajuta clubul IQ Iaşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu