vineri, 23 noiembrie 2012

Târg de Turism „Salutări din vacanţă”

      În week-end, Iulius Mall găzduieşte Târgul de Turism „Salutări din vacanţă”, dedicat celor care sunt în căutarea celor mai bune oferte pentru sărbătorile de iarnă. Sâmbătă şi duminică, la parterul Iulius Mall, vor fi prezente agenţii de profil din Iaşi, care îi aşteaptă pe clienţi cu oferte speciale de Crăciun şi Revelion, în ţară şi în străinătate. Și cei care doresc să meargă la ski sau să viziteze faimoasele târguri de Crăciun din oraşele europene vor găsi la Iulius Mall o gamă completă de pachete turistice, expozanţii pregătind şi preţuri speciale.
     Printre participanţi se numără: Malya Travel, Net Travel, Sindi Tour, Kusadasi, Mareea, Congress Hall Palas, El Quatro Boutique Hotel şi Pensiunea Aristocrat.
    Pe lângă ofertele tentante, Târgul „Salutări din vacanţă” de la Iulius Mall le poate aduce ieşenilor unul din cele opt sejururi în destinaţii superbe din ţară, dacă participă la tombola cu premii. Pentru a se înscrie, clienţii trebuie să viziteze târgul, să cumpere în valoare de minimum 50 de lei din orice magazin Iulius Mall, să completeze talonul de participare şi să îl introducă în urna de la Centrul Info.
   Fiecare expozant a pregătit pentru vizitatori câte o vacanţă deosebită, valabilă pentru două persoane, astfel: sejur în Dorna Arini (4 nopţi, la Casa Arini 4*, oferit de Net Travel), sejur la Voroneţ (2 nopţi la Pensiunea El Quatro 5*), sejur la Predeal (3 nopţi la Cabana Trei Brazi 3*, oferit de Kusadasi), Revelion la Sângiorz Băi (4 nopţi la Vila Sindi 3*, oferit de Sindi Tour), sejur în Mamaia (în iunie 2013, 5 nopţi la Hotelul Mercur Minerva Family Club 3*, oferit de Mareea Travel), week-end la Vatra Dornei (Hotel Dorna 4*, oferit de Malya Travel) şi două petreceri de Revelion la Iaşi, oferite de Palas Congress Hall şi Pensiunea Aristocrat. Extragerea premiilor va avea loc duminică, 25 noiembrie, la ora 21.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu