luni, 26 noiembrie 2012

Femeia vulnerabilă contează?

       Între 27 şi  29 noiembrie se va desfăşura Conferinta Nationala "Femeia vulnerabilă contează? Trei ani de servicii şi advocacy". Evenimentul va avea loc la Sinaia şi este organizat la ARAS-Asociaţa Română Anti-SIDA. Lucrările conferinţei se vor desfăşura pe parcursul zilei de 28 noiembrie şi 29 noiembrie.
        Desfăşurată la Hotelul Rina din Sinaia, conferinţa li se adresează managerilor de programe sociale şi jurnaliştilor, având ca scop explicarea motivelor pentru care este important ca societatea să lupte pentru asigurarea de şanse egale şi combaterea discriminării persoanelor aflate în situaţii de vulnerabilitate socială.
      În cadrul conferinţei vor fi prezentate rezultatele proiectului “Este dreptul tău să ştii – proiect de promovare a sănătăţii pentru femei”, dar şi lecţiile învăţate de echipa ce a implementat acest proiect, şi date despre situaţia femeilor care se află în situaţii de vulnerabilitate severă: persoane infectate cu HIV, fără adăpost, implicate în prostituţie, alfate sub limita sărăciei şi/sau consumatoare de droguri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu