sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Noaptea reducerilor


„Să dormi bine ziua! Să cumperi la miezul nopţii!” este recomandarea pe care IULIUS MALL o face sâmbătă, 10 noiembrie 2012, tuturor ieşenilor, pe care îi aşteaptă la cea de-a 11-a ediţie a celui mai îndrăgit eveniment de shopping din Iaşi – „Veniţi la miezul nopţii!”. Vor fi reduceri de pînă la 70 %.
Petrecerea celor mai mici preţuri începe la ora 20.00, în singura noapte din an când preţurile sunt mai mici decât ziua. Responsabilă cu momentele de entertainment şi de premierea clienţilor harnici va fi Cosmina Păsărin. Cum shopping-ul merge de minune pe muzica în vogă, IULIUS MALL a condimentat programul cu cele mai mai iubite trupe. DJ Project şi Adela vor urca pe scena de la etajul întâi din IULIUS MALL la ora 21.30, urmaţi de Alb&Negru, al căror recital începe la ora 22.30, iar o oră mai târziu, Elena Gheorghe va încinge atmosfera. Bomboana de pe tort va fi îndrăgita cântăreaţă Corina, care va face show începând cu ora 01.00.
Prezentările de modă ale magazinelor vor anima noaptea de shopping. Massimo, Steilmann, Nichi, Nelmar, Lady Di, Karma şi Fedora sunt câteva dintre magazinele care îşi vor expune articolele în tendinţe. Pentru a îndulci evenimentul, publicul va avea parte de sculpturi în ciocolată şi se va fotografia gratuit alături de „brioşe” şi artiştii serii.
Întreaga noapte de 10 noiembrie va fi presărată cu numeroase concursuri cu premii pentru public iar cumpărăturile în valoare de minimum 100 de lei asigură cadouri dulci instant şi participarea la marea tombolă programată pentru ora 01.00. Pentru trei clienţi IULIUS MALL pasiunea pentru shopping va fi răsplătită cu gadget-uri, norocoşii câştigând câte un telefon smart Samsung Galaxy S III.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu