miercuri, 13 martie 2013

YouthBank şi workshop-ul de scriere de proiecte

        Membrii programului educațional YouthBank Iași au organizat ieri, 12 martie 2013, la Institutul Francez Iași, o conferință de presă în cadrul căreia au lansat Campania de finanțare pentru proiecte ale elevilor de liceu.
       Invitații la eveniment au fost Ciprian Păiuș, director executiv la Fundația Comunitară Iași, Alla Apopei, inspector pe Proiecte educaționale în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Iași, Claudiu Florea, reprezentant al companiei Comservice, și Dragoș Bălănici, elev al Colegiului Național ”Emil Racoviță” Iași, beneficiar al finanțării programului YouthBank, ediția 2011-2012.
     Campania de finanțare YouthBank Iași se desfășoară până pe data de 23 martie, ora 8,00 A.M. și este destinată tuturor elevilor de liceu din oraș. Sumele pe care aceștia le pot obține sunt cuprinse între 1.000 și 2.000 de lei pentru proiecte pe domenii diverse precum arta, sport, educaţie, protecţia mediului, antreprenoriat social, fără însă a se rezuma la acestea.
     YouthBank organizează vineri, 15 martie 2013, un workshop de scriere de proiecte. Liceenii doritori a-și pune în practică ideile pot găsi mai multe informații pe site-ul programului- http://iasi.youthbankromania.ro.
      Coordonat la nivel local de Fundaţia Comunitară Iaşi şi la nivel national de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare, Programul YouthBank a câştigat titlul de “Cel mai bun proiect educaţional al anului 2010” la Gala Premiilor în Educaţie şi “Premiul pentru Cel mai bun proiect de voluntariat în domeniul tineret” la Gala Voluntariatului în anul 2011, este în căutare de o nouă generaţie de YouthBankeri ieşeni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu