duminică, 17 martie 2013

Cafeneaua publică



       Vineri, 15 martie 2013, a avut loc cea de-a VIII-a ediție a evenimentului Cafeneaua Publică organizat de Fundația Comunitară Iași. Invitatul special, Beatrice Rancea, Manager al Operei Naționale Române Iași, alături de Anca Buzea, reprezentant al Muzeului Literaturii Române le-au împărtășit celor peste 70 de participanți povești de succes despre implementarea de strategii de marketing și comunicare pentru instituțiile de cultură ieșene.
     La eveniment au mai venit Mihai Pintilei, Manager la Teatru Fix, cel care a prezentat publicului conceptul acestui teatru, precum și planurile de viitor. Cu ocazia evenimentului, Mihai Pintilei a primit din partea Fundației Comunitare Iași diploma „Sunt un om mare”, acordată pentru o inițiativă ce reușește să trezească spiritul comunitar cultural în rândul tinerilor.
 
     Unul dintre obiectivele Cafenelei Publice este să încurajeze actul de a dona, precum și spiritul de inițiativă în comunitate. La această ediție, trei echipe formate din studenți, masteranzi și absolvenți ai universităților Al. I. Cuza și Gh. Asachi au venit cu propuneri de campanii de promovare pentru Muzeul Literaturii Române.
    Echipa North Eastern Architect a fost declarată câștigătoarea serii datorită elementului neconvențional integrat în campania lor: instalarea unei construcții în miniatură reprezentând Muzeul Literaturii Române în puncte cheie din orașul Iași.
    Ediția a VIII-a a Cafenelei Publice a strâns din partea participanților suma de 380 lei, sumă ce va fi dublată de Fundația Comunitară Iași și va fi acordată echipei câștigătoare. De asemenea, conform declarațiilor Muzeului Literaturii Române, se va păstra o legătură strânsă cu toate echipele participante, încercând a se găsi o variantă optimă de colaborare pentru implementarea de elemente din fiecare proiect prezentat.
     Partenerul permanent al evenimentului Cafeneaua Publică, Librăriile Cărturești, a oferit cărți din domeniul comunicării și marketingului tuturor membrilor echipelor participante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu