luni, 4 martie 2013

După 100 de zile de școală



        Cei de la Școala Varlaam Mitropolitul au tot felul de proiecte. Zilele trecute am primit un mail de la Monica Costea, de la departamentul comunicare. Monica se mișcă întotdeauna repede și lucrează pentru diferite evenimente. Optimismul ei e molipsitor iar zîmbetul te convinge că nu poți greși în ceea ce faci.

       Ei bine pentru a nu mai lungi vorbă, vă spun că marți, 5 Martie, de la ora 14:00, puteți participa la sărbatoarea celor 100 de zile de Școală, la Școala Varlaam Mitropolitul din Iași.
       Proiectul  se află la a doua ediție, anul trecut s-a sărbătorit pentru prima data acest eveniment, cu cele 2 clase, iar în acest an, cele 4 clase de la Varlaam se bucură alături de părinți de împlinirea a 100 de zile de la începutul anului școlar.
       Din prima zi de școală, elevii au numărat zilele care s-au scurs așteptînd-o cu nerăbdare pe cea cu numărul 100, cînd școala va deveni reședinta unei mari sărbători de familie.
        Ce va fi marți- între  ora 14.00 și 18.00, copiii vor face o expoziție a colecțiilor personale de 100 de obiecte pe care le-au pregătit în acest răstimp de 100 de zile. În partea a două a întîlnirii, părinții și copiii vor prezenta împreună „momentele de familie”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu