sâmbătă, 2 martie 2013

„Domestic" apare pe 22 martie

      A apărut trailerul unuia dintre cele mai așteptate filme ale primăverii: „Domestic”, o comedie scrisă și regizată de Adrian Sitaru. Din 22 martie, spectatorii vor intra în lumea plină de savoare a unei povești despre „oameni care mănâncă animalele pe care le iubesc şi animalele care iubesc oamenii necondiţionat”.        Protagoniști sunt câțiva vecini de bloc și câțiva simpatici locatari necuvântători: un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel.

    Spectatorii îi vor vedea pe marile ecrane pe Adrian Titieni și pe fiica sa, Ariadna Titieni (12 ani), pe Gheorghe Ifrim, Clara Vodă, Ioana Flora, Sergiu Costache și pe Dan Hurduc (9 ani), într-o poveste amuzantă, pe alocuri crudă și suprarealistă.
   „Domestic” este al treilea lungmetraj al lui Adrian Sitaru după „Pescuit sportiv” (2008) şi „Din dragoste cu cele mai bune intenţii” (2011), ambele premiate în numeroase festivaluri.
    Filmul este o producţie 4 Proof Film, în coproducţie cu Unafilm, Germania, susținută de Centrul Național al Cinematografiei și realizată cu finanțare din partea MBB Germania, Eurimages, TVR și HBO România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu