marți, 12 martie 2013

Hai la Cafeneaua Publică!



      Vineri, 15 martie 2013, de la ora 19:00, la Cărturești Palas Mall, va avea loc cea de-a VIII-a ediție a evenimentului Cafeneaua Publică organizat de Fundația Comunitară Iași. La această ediție se va discuta despre implementarea de strategii de marketing eficiente la nivelul instituțiilor de cultură ieșene.

    Invitatul special al serii va fi Beatrice Rancea, Director al Operei Naționale Române din Iași ce va oferiexemple de bune practici în domeniul promovării unei instituții de cultură cu renume internațional.
    Studenții pasionați de marketing și comunicare vor propune campanii de promovare a Muzeului Literaturii Române. Pe lângă posibilitatea de a intra în contact cu speakeri cu notorietate în domenii de interes pentru comunitatea ieșeană, Cafeneaua Publică își propune și să încurajeze actul de a dona, precum și spiritul de inițiativă.
   Participanții la eveniment vor fi încurajați să doneze o sumă de minim 10 lei ce va fi folosită pentru a finanța unul dintre proiectele propuse în cadrul ediției.
    Trei echipe de studenți și masteranzi de la Universitățile Al. I Cuza și Gh. Asachi au lucrat, timp de două săptămâni, la câte o strategie de promovare a Muzeului Literaturii Române. În seara de 15 martie, aceștia își vor prezenta proiectele în fața participanților iar una dintre echipe va fi declarată câștigătoare, printr-un sistem de votare. Proiectul câștigător va fi implementat de echipa propunătoare cu ajutorul sumei de bani strânsă de la participanți și dublată de Fundația Comunitară Iași.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu