luni, 11 martie 2013

RIUF, cel mai mare târg de universităţi din România şi Estul Europei ajunge la Iaşi

     Pe 21 martie 2013, Romanian International University Fair, cel mai mare târg de universităţi din România şi Estul Europei şi, totodată, singurul din zona Moldovei ajunge la Iaşi. RIUF va avea loc la Iaşi pe 21 martie, la Hotel Unirea, în intervalul orar 10-18.

   Evenimentul este la a XII a ediţie şi facilitează contactul universităților cu tineri interesați de continuarea studiilor atât în România, cât şi în străinătate. Princeton University și Massachusetts Institute of Technology (universitate plasată pe locul 1 în topul mondial QS) vor participa la RIUF Iași. Astfel că elevii și studenții din zona Moldovei vor avea ocazia să discute cu reprezentanții celor două universități de top. Lista expozanților RIUF Iași include și universități din Olanda, Marea Britanie, Germania, Belgia, Suedia, Danemarca, Franța.

    Anul acesta vor participa la RIUF Iași și Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași și Universitatea Tehnică Iași. Tot în ziua RIUF Iași, elevii și studenții in zona Moldovei vor putea participa la Ziua Porților Deschise cu ocazia RIUF și vor vizita săli de curs, laboratoare, discuta cu studenți și profesori ai universităților. Fiecare universitate a pregătit un program special pentru Ziua Porților Deschise cu ocazia RIUF.
     Înscrie-te pe www.riuf.ro pentru a participa la RIUF și la workshopurile dedicate studiului în străinătate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu