joi, 7 martie 2013

„Iron Man” Oncescu, campionul mondial la skandenberg vine la Iaşi

       Palas Mall a pregătit un mărţişor şi pentru publicul masculin. După ce joi, 7 martie 2013, femeile au fost răsfăţate cu un spectacol de modă şi un concert Tudor Chirilă şi trupa Vama, în weekend, bărbaţii vor fi în centrul atenţiei. „Iron Man” Oncescu, campionul mondial la skandenberg, va fi prezent în Atriumul Palas Mall, sâmbătă şi duminică, pe 9 şi 10 martie, de la ora 12.00.
      Campionul se va duela cu toţi cei care vor dori să îşi măsoare forţa, curajoşii fiind răsplătiţi cu premii. Alături de el vor fi şi alţi sportivi renumiţi pentru puterea lor: Radu Valahu, Dan Andronache, Dănuţ Borbil şi Florin Rizea. Nu vor lipsi sesiunile de autografe şi fotografii, iar Ion Oncescu le va vorbi ieşenilor despre importanţa sportului pentru o viaţă sănătoasă.
    Evenimentul va fi completat cu prezentări de modă ale magazinelor de sport din Palas Mall, ieşenii având posibilitatea să aleagă echipamentele potrivite pentru orice activitate.
     De vineri până duminică, în zona Atrium, vor fi prezentate cele mai frumoase modele de maşini. „Auto Mărţişorul” oferă domnilor posibilitatea de a alege, pentru ei sau doamnele din viaţa lor, autoturisme dotate cu cele mai noi tehnologii din industria auto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu