joi, 21 martie 2013

Simpozion Naţional de Astrologie



       În week-end, la Iaşi se organizează prima ediţie a Simpozionului Naţional de Astrologie. Evenimentul va avea loc pe 23 şi 24 martie 2013, iar la discuţii şi-au anunţat prezenţa nume importante ale astrologiei, cum ar fi Minerva (Gabriela Dima, Bucureşti), Rodica Purniche (Bucureşti) şi Ionuţ Hristescu (vicepreşedintele Asociaţiei Astrologilor din România).
       Sâmbătă, întâlnirea va avea loc în sala de conferinţe „Dragomir Hurmuzescu”, la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată a Universităţii „Gh. Asachi” iar duminică, specialiştii aşteaptă publicul la IULIUS MALL.

    Sâmbătă, în prima zi, simpozionul se va desfăşura în sala de conferinţe „Dragomir Hurmuzescu” a Facultăţii de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată. După prezentarea temelor, persoanele interesate vor primi răspunsuri referitoare la subiecte de teorie astrologică şi pot afla care sunt paşii pentru a ajunge un bun practicant.
    Duminică, de la ora 10.00, la IULIUS MALL, va avea loc workshop-ul cu tema „Astrologie generală şi relaţională”, urmat de discuţii libere şi interacţiunea publicului cu astrologii. Oricine îşi cunoaşte ora de naştere va putea discuta cu un astrolog, pe harta natală, despre calităţile sale şi despre cum să le folosească mai bine pentru a se dezvolta sau pentru a rezolva diferite probleme. Evenimentul va avea loc la etajul doi al mall-ului, în faţa Librăriei Cărtureşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu