luni, 13 mai 2013

Pregătiți de Food Revolution Day cu bulz și blues?


     Mai e puțin pînă pe 17 mai. Ce va fi atunci-de la ora 17:00, la Clubul de Agremenent Hamak, ieșenii sărbătoresc a doua ediție Food Revolution Day by Jamie Oliver în stil local, cu bulz și blues.

     Acest eveniment are loc la nivel global, pe 17 mai 2013, și a fost inițiat de faimosul chef Jamie Oliver, cu scopul de a aduna laolaltă comunități de oameni care să petreacă timp împreună, învățând despre importanța mâncării sănătoase într-un cadru perfect.
     La Iași, evenimentul este organizat de Andreea Marc PR, la inițiativa Fructe Naive și Rofilco. Acțiunea locală poartă numele de ”Bulz & Blues” și își propune să adune peste 100 de oameni pasionați de mâncare bună și muzică pe măsură, savurate în aer liber.
    De la Andreea Marc am aflat că Guest Cook la Bulz & Blues este Marius Tudosiei de la Băcănia Veche din București, care va filma emisiunea ”Sănătatea în bucate” în cadrul evenimentului și va transmite național cum sărbătorește comunitatea ieșeană Food Revolution Day.
    La eveniment vor participa și bloggerii culinari locali, care vor găti pentru cei prezenți: Adela Trofin-Adelicii, Alice Ciobanu–Din bucătăria albinuței, Dana Burlacu–Prăjiturici și alte dulciuri, Elena Pădurariu–LouLou Bakery. La capitolul gastronomie, va fi prezent și Bogdan Panache de la Vivo– Fusion Street Food, care va găti burgeri delicioși, Alexandrina Viță de la Cupcake Me, care ne va îndulci seara cu faimoasele cupcakes, Grupul de Firme Panifcom, care va asigura pâinea pentru toate preparatele din această seară și Ilvas, care va oferi produsele lactate pentru gătit.
    Momentele culinare vor fi asezonate de Gramma Wines, care ne va răsfăța papilele gustative cu cele trei vinuri albe proaspăt lansate pe piață: Epic, Liric și Dramatic.
   La capitolul muzică, Hamak va răsuna de notele muzicale ale lui Sir Blues, Vali Răcilă, și ale formațiilor Soul Serenade și Her Funky Subjects, care ne vor încânta cu momente de blues.
   Evenimentul mai este susținut de Icar Tours, care va asigura transportul participanților, de Hostis Telecom, Panovision, Moldotrans Auto și Giraffic.
   Să nu uit să vă spun că prețul unui bilet este de 30 lei/persoană și include tra nsportul dus-întors, 1 cupcake, 1 pahar de suc, 1pahar de vin, 1 porție de bulz, participarea la tombola ș i accesul la eveniment.
    Biletele pot fi procurate de la Librăriile Cărturești Palas și Iulius Mall, de la agenția de turism Icar Tours și de la organizatori.
    Mai aveți timp să mergeți.Mobilizarea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu