joi, 23 mai 2013

Haideți pe 30 mai la balul de la Castel!



       Semenii noștri care au mari probleme au nevoie de sprijinul comunității. De aceea, Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany alături de Hotel Restaurant La Castel şi Agenţia The Gathering vor organiza de-a doua ediţie a celui mai grandios eveniment caritabil al anului, Balul de La Castel. 
       Ce se va întîmpla mai exact- pe 30 mai 2013, de la ora 19.00, Restaurantul La Castel îşi deschide porţile pentru a primi cei mai de seamă şi mai generoşi ieşeni. Aici sunt așteptați de la oameni din mediul de afaceri la profesori, doctori, avocaţi, politicieni şi artişti. Toți vor intra pentru cîteva ore într-o atmosferă desprinsă din perioada Belle Epoque.

      Foarte frumos descrie managerul zonal al Fundaţiei Serviciilor Sociale Bethany, Diana Păiuș-« Balul de la Castel este evenimentul a cărui unicitate poate fi trăită în seara de 30 mai printr-o îmbinare perfectă a filantropiei cu frumuseţea vremurilor de altădată. Este un exerciţiu de generozitate pe care îl propunem tuturor celor care înţeleg că dincolo de grijile cotidianului sunt oamenii care vor şi pot să schimbe destine. Ieşenii sunt printre acei oameni, ne-au demonstrat-o în nenumărate rânduri. Pe 30 mai, schimbăm destine împreună cu cei care aleg să ne fie alături în misiunea noastră de a oferi copiilor cu dizabilităţi terapia de care au atât de multă nevoie. Şi nu în ultimul rând, pe 30 mai, ne amintim că stă în puterea noastră să facem bine. ».

   Ca orice eveniment bine gîndit și pregătit de oameni cu mult suflet și dăruire în ceea ce realizează mereu, pe 30 mai, amfitrionii evenimentului vor fi Irina PĂCURARIU şi Adrian PĂDURARU, doi ieșeni care au răspuns cu entuziasm invitaţiei de a fi gazdele unui eveniment inedit în oraşul nostru şi şi-au oferit sprijinul pro-bono în organizarea Balului de La Castel.

   Dar să vă spun cîte ceva despre programul serii. Artişti ai Operei Naţionale Române vor interpreta momente de balet, tineri interpreţi de muzică clasică vor încânta invitaţii cu acorduri de pian şi vioară. Participanţii vor fi invitaţi pe ringul de dans cu acorduri din repertoriul franţuzesc al sfârşitului de secol XIX.
     Un moment mult aşteptat în cadrul serii de bal este licitaţia de artă. Cei prezenţi vor putea licita spre a-şi completa colecţiile personale cu tablouri aparţinand unor pictori ieşeni apreciaţi la nivel naţional, dar  şi peste hotare: Felix Aftene, Constantin Baciu, Constantin Tofan, Daniela Grapă, Dragoş Pătraşcu şi Zamfira Bârzu. De asemenea, o serie de obiecte de colecţie vor face obiectul unei licitaţii mai puţin obişnuite: all pay auction.
     Oaspeţii se vor bucura pe tot parcursul evenimentului de o cină festivă cu cele mai fine delicii culinare, preparată de cei mai iscusiţi bucătari ai Hotelului Restaurant La Castel.
     Să vă explic cum se poate participa la Balul de La Castel- pe baza unei invitaţii de 500 de lei, valabilă pentru două persoane. Scopul final al evenimentului este unul caritabil, acela de a sprijini cei 30 de copii cu dizabilităţi asistaţi de Fundaţia Bethany.
     Și că să vedeți că se poate să fim generoși, să îi sprijim pe cei care au mari propbleme, vă precizez că la ediţia întâi a evenimentului, inițiatorii şi-au propus strângerea fondurilor necesare deschiderii unui centru de recuperare pentru copii cu dizabilităţi, obiectiv ce s-a materializat atât în urma Balului de La Castel, cât şi a altor mecanisme de strângere de fonduri, pe 1 octombrie 2012.
      Ieșeni, haideți să arătăm că se poate și vrem să fim generoși și să îi ajutăm pe cei din jur care au nevoie de noi. Haideți pe 30 mai la balul de la Castel!
   
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu