vineri, 17 mai 2013

Balul de la Castel



       Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany împreună cu Hotel Restaurant La Castel şi Agenţia The Gathering anunţă cea de-a doua ediţie a celui mai grandios eveniment caritabil al anului, Balul de La Castel. Pe 30 mai 2013, începând cu ora 19.00, Restaurantul La Castel îşi deschide porţile pentru a primi cei mai de seamă şi mai generoşi ieşeni. Oameni din mediul de afaceri, profesori, doctori, avocaţi, politicieni şi artişti sunt cu toţii aşteptaţi într-o atmosferă de sărbătoare, o atmosferă presărată cu detalii din perioada Belle Epoque.
       Amfitrionii evenimentului vor fi oameni ce fac cinste Iaşului prin talentul şi succesul lor la nivel naţional. Irina PĂCURARIU şi Adrian PĂDURARU au răspuns cu entuziasm invitaţiei de a fi gazdele unui eveniment inedit în oraşul nostru şi şi-au oferit sprijinul pro-bono în organizarea Balului de La Castel.
     Programul serii împleteşte cu graţie talentul, eleganţa şi generozitatea. Artişti ai Operei Naţionale Române vor interpreta momente de balet iar tineri interpreţi de muzică clasică vor încânta invitaţii cu acorduri de pian şi vioară. Participanţii vor fi invitaţi pe ringul de dans cu acorduri din repertoriul franţuzesc al sfârşitului de secol XIX.



       Un moment mult aşteptat în cadrul serii de bal este licitaţia de artă. Cei prezenţi vor putea licita spre a-şi completa colecţiile personale cu tablouri aparţinand unor pictori ieşeni apreciaţi la nivel naţional, dar  şi peste hotare: Felix Aftene, Constantin Tofan, Daniela Grapă, Dragoş Pătraşcu şi Zamfira Bârzu. De asemenea, o serie de obiecte de colecţie vor face obiectul unei licitaţii mai puţin obişnuite: all pay auction.

    Oaspeţii se vor bucura pe tot parcursul evenimentului de o cină festivă cu cele mai fine delicii culinare, preparată de cei mai iscusiţi bucătari ai Hotelului Restaurant La Castel.

    Participarea la Balul de La Castel se face pe baza unei invitaţii de 500 de lei, valabilă pentru două persoane. Scopul final al evenimentului este unul caritabil, acela de a sprijini cei 30 de copii cu dizabilităţi asistaţi de Fundaţia Bethany.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu