marți, 28 mai 2013

Ideile tale schimbă Iașul

        Unii nu stau deloc și fac proiecte interesante și care merită susținute. Printre ei se numără
Fundația Comunitară Iași care a lansat, în luna martie 2013, Fondul Ideile tale schimbă Iașul, fond ce are ca principal scop stimularea şi susţinerea iniţiativelor care vizează o schimbare pozitivă la nivelul oraşului. 
      Prin acest fond, Fundația Comunitară Iași își propune să sprijine acele proiecte care dezvoltă atitudini civice şi aduc o schimbare la nivelul mentalităţii colective şi a comportamentului.
       Ideile tale schimbă Iașul este un fond deschis, însemnând că proiectele de schimbare a Iașului pot fi înscrise pe toată perioada anului 2013, respectându-se anumite termene limită comunicate lunar. Pentru proiectele din această perioadă, termenul limită este de 2 iunie
      De pe 3 iunie, proiectele înscrise vor intra în etapa de jurizare; un juriu format din 6 specialiști în domenii diverse vor evalua scrisorile de intenție primite din partea ONG-urilor sau grupurilor de inițiativă din Iași.
          Domeniile vizate de proiectele depuse pot fi: educaţie, civism, antreprenoriat social, artă, fără însă a se limita la acestea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu