joi, 9 mai 2013

Ne pregătim pentru Swimathon Iași 2013



       Gata a început înscrierea. De astăzi, Fundația Comunitară Iași deschide etapa de înscriere a echipelor de înotători pentru cauzele din cadrul Swimathon Iași – ieșenii pot alege să înoate pentru una din cele 12 proiecte, inițiative și cauze înscrise pe site-ul oficial www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro.

   Organizat sub forma unei competiții de înot, Swimathon oferă ieșenilor un cadru inedit de implicare, o platformă de strângere de fonduri cu scopul unic de a facilita implementarea proiectelor cu impact vizibil pentru comunitatea locală. Swimathon are o tradiție atât în țară cât și în Europa și se anunță a fi unul dintre evenimentele marcante ale verii prin conceptual său filantropic și competițional.
    Mecanismul este unul simplu: înotătorii vor alege o cauză din cele înscrise și vor înota pentru aceasta, transformând lungimi de bazin în bani. Până la ziua evenimentului ei se ocupă să-și anunțe prietenii, colegii și familia să îi susţină în ziua de 5 iulie făcându-le galerie şi susţinându-i financiar.
    Pentru a mobiliza fonduri din comunitate la Swimathon s-au înscris 7 ONGuri ieșene - AIESEC Iași, Asociația Mai bine, Fundația Iosif, Fundația Serviciilor Sociale Bethany, Fundația Solidaritate și Speranță, Asociația Salvați Copiii Iași, Asociația C.O.N.-TOUR - și o inițiativă - Colegii lui Ștefănuț, iar Fundația Comunitară Iași a înscris 2 fonduri și 2 programe.
    Swimathon Iași se va desfăşura în data de 5 iulie la Ştrandul Municipal Iaşi. Este un eveniment aflat la a doua ediţie şi este organizat de Fundația Comunitară Iași. Ediția anterioară Swimathon a avut parte de 103 înotători care au parcurs 856 lungimi de bazin mobilizând în total suma de 42.359 lei. Această sumă a susţinut 12 cauze locale din domenii diverse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu