miercuri, 15 mai 2013

Noaptea muzeelor



Muzeul Literaturii Române Iași va deschide sâmbătă, 18 mai, între orele 19-24:00, șase muzee în cadrul evenimentului european „Noaptea Muzeelor”. Ediția 2013 a fost pregătită astfel încât doritorii să se poată bucura de o experiență de vizitare memorabilă, nu doar gratuită.
Programele oferite sunt bogate și variate. La muzeul „Vasile Pogor ” vizitatorii se pot bucura de piese de teatru, concerte, târg handmade, atelier de creație plastică, precum și un Bal Mascat în aer liber, la care vor exista premii pentru originalitate. Va fi anunțată decizia juriului cu privire la noul logo pentru Muzeul Literaturii Române Iași. 
Pe lista muzeului „Mihail Sadoveanu” se află un recital folk, audiții și vizionare de film, iar muzeul „Mihai Codreanu” va organiza „Noaptea revistelor deschise”. De asemenea, vor fi deschise  muzeul „Ion Creangă” (Bojdeuca) și, în premieră, muzeele MLRI din afara municipiului Iași („Vasile Alecsandri” - Mircești și „Constantin Negruzzi” - Hermeziu).
Programul complet al evenimentului „Noaptea Europeană a Muzeelor” la Muzeul Literaturii Române Iași poate fi consultat pe site  la www.muzeulliteraturiiiasi.ro.
           


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu