duminică, 26 mai 2013

De ce nu apar des valorile Iașului la televizor?

    
     Observ că la televizor apar mai rar copii, tineri sau adulți din județul Iași care au rezultate deosebite. Nu mă refer la actori sau creatori de modă. Îmi aduc aminte de Mădălina Lefter, ieșeanca ce la 12 ani a cîștigat un premiu important pentru interpretare muzicală și nu a făcut play back așa cum fac deseori unii pe la TV.
     Nu l-am văzut nici pe Ștefan Atîrgovițoaiei care a primit un premiu tot în Italia tot la concursul Ti lascio una canzone, ca și Mădălina Lefter. Nu a văzut nici o știre pe un post de televiziune național.
     Acum ieșeanca Mălina Ciobanu, elevă în clasa a VIII-a, s-a clasat pe primul loc la competiţia desfăşurată într-un oraş din regiunea Lombardi unde a cîntat la vioară. Acestea ar doar căteva exemple și nu ar strica dacă televiziunile de la București ar găsi spațiu de emisie și pentru acești copii talentați.
    Nu înțeleg de ce Iașul este dat la o parte , se aude mai puțin decît în cazul altor județe. Cînd însă e un aspect negativ, județul Iași apare des la știri. Nu știm să ne promovăm valorile, pe cei care au rezultate și poate că nu ar trebui să ne așteptăm să o facă alții, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu