sâmbătă, 13 aprilie 2013

Săptămîna germană și Cafekultur



            Centrul Cultural German Iaşi și Hotel Ramada au plăcerea de a vă invita la evenimentele artistice şi culinare, care se vor desfăşura în cadrul săptămanii germane organizată la Hotel Ramada în perioada 14 – 17 aprilie. Săptămâna debutează cu o invitaţie la vernisajul expoziţiei ”Metamorfozele subconștientului”, urmată de concertul de muzică germană susţinut de trupa „Zwei Plus”. 
          Timp de o săptămână, celebrul bucătar Christoph Rubel, de la Schlosshotel Rockenhausen din Germania va prelua bucătăria restaurantului Ramada și vă va iniția în arta bucătăriei germane moderne. În serile de luni 15 aprilie şi marţi, 16 aprilie maestrul bucătar va ridica gătitul la rang de artă în cadrul unor demonstratii live, la care sunteti invitaţi să gustaţi preparatele inedite. Demonstraţiile artistice vor continua cu concertele de muzică germană susţinute de trupa „MAD” din Germania.
  

         Perioada: 14-30 aprilie, Expoziţia de pictură, sculptură şi grafică: „Metamorfozele subconştientului”

          Duminică, 14 aprilie, ora 17.00: Vernisajul expoziției ”Metamorfozele subconștientului”
          Tot duminică de la ora  18.30: Concert de muzică germană cu trupa „Zwei Plus”.

 Nicolaie Melnic Stroi -clape armonie, Marinel Mihai Todașcă – solistica clape și voce, Dumitru Sascău - acordeon.

      Luni, 15 aprilie - marți, 16 aprilie, ora 18.30: Cooking Show cu renumitul bucătar Christoph Rubel, de la Schlosshotel Rockenhausen din Germania

     În săptămâna 14 – 17 aprilie celebrul bucătar Christoph Rubel, de la Schlosshotel Rockenhausen din Germania, va prelua bucătăria restaurantului Ramada și vă va iniția în arta bucătăriei germane moderne. În decursul acestei săptămâni aveţi ocazia să gustaţi o varietate de preparate gătite în stil modern. În serile de luni, 15 aprilie şi marţi, 16 aprilie, începând cu ora 18:30 vă invităm să participaţi şi la demonstraţiile de Live Cooking oferite de maestrul bucătar german şi să vă bucuraţi pe loc de preparatele pline de savoare, gătite de acesta într-un mod inedit, sub ochii publicului.

       Miercuri, 17 aprilie, ora 18.30: Concert de jazz cu trupa „MAD” din Germania

 Groove spontan - trei litere, trei instrumente, trei nebuni.

       MAD este un trio format din muzicieni unși cu toate alifiile de pe scena germană pop și jazz care s-au hotărât să producă muzică groove spontană cu umor, plăcere și  improvizație.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu