luni, 15 aprilie 2013

Cezar Dometi va cînta la un eveniment caritabil

      Asociaţia PITICOT, Institutul Român Pentru Ajutorarea Copiilor Aflaţi în Dificultate "PITICOT" in parteneriat cu Agenţia Tres Jolie organizeaza *MISS IAŞI 2013*, un eveniment care iese din tiparele unui concurs de frumuseţe, desfăşurat sub genericul "*Frumuseţe pentru caritate".* 


      Pe lîngă spectacolul pe care îl vor oferi cele mai frumoase fete din Iaşi, invitaţii vor asista la un spectacol de muzică, dans şi body-painting, oferit de Xonia (care îşi promovează cel mai nou hit), Tudor Turcu (cîştigătorul X Factor) şi Cezar Dometi (concurent *Vocea României*).

   Scopul evenimentului este strangerea de fonduri pentru salvarea vietilor a doua fetite greu incercate de viata, care au nevoie urgenta de ajutor.
     MISS IASI 2013 va avea loc la /data de 23 mai 2013, Grand Hotel Traian Iasi.
     Asociatia PITICOT doreste sa ajute orice copil aflat in dificultate, pentru a se putea bucura de viata ca un copil normal. Din anul 2008 pana in prezent, au reusit cu sprijinul sponsorilor sa ajute  peste 700 de copii nevoiasi cu bunuri alimentare/nealimentare. Peste 24 de copii grav bolnavi au fost sprijiniti financiar si moral pentru a-si redobandi sanatatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu