marți, 23 aprilie 2013

Circul Acquatico Bellucci vine la Iasi

     Circul Acquatico Bellucci ajunge la Iasi, pentru prima data, in parcarea Era Park din 26 Aprilie pana in 13 Maie 2013, prezentand in fiecare zi un spectacol de la ora 19:00, iar sambata, duminica si 1 Mai doua spectacole, unul de la orele 16:30 si al doilea de la orele 19:00, cu pauza in 9 si 10 Mai pentru participare la FINALA ROMANII AU TALENT!
     Familia Bellucci-Medini, artistii si colaboratorii Circului aduc la Timisora un spectacol foarte premiat, divertisment de buna calitate, pentru un plublic de toate varstele.
      Castigatorul Leului de Aur la Festivalul International de Arta a Circului, din Bucuresti editia a IV-a, 2012, precum si a categoriilor Regie, Costume, Scenariu si Decor, a fost in vara trecuta gazda show-ului de televiziune "Serviti va rog" de la ProTV, unde a avut un succes neasteptat la public si la critici.
     Printre acrobatii aeriene, comedie, decoruri si atmosfere ireale, piratii capitanului Emertuck insotesc spectatorii intr-o calatorie incitanta, in cautarea fericirii fara sfarsit, printr-o lume de splendide animale acvatice, iguane si serpi, porci spinosi si broaste testoase uriase, simpatici pelicani si pinguini, un frumos exemplar dresat, de leu marin, si un amuzant hipopotam pigmeu, pana la infricosatorii crocodili si aligatori. Se pot admira de asemenea, rechinii vii din Oceanul Pacific si inspaimantatorii pirania rosii din raul amazonian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu