vineri, 26 aprilie 2013

Ecologie și dezvoltare durabilă



        Sâmbătă, 27 aprilie 2013, tinerii ieşeni interesaţi de sustenabilitate, ecologie şi dezvoltare durabilă sunt aşteptaţi la IULIUS MALL IAȘI, la „Sustainability Fair”. Evenimentul este organizat de AIESEC Iași şi va avea loc la parterul mall-ului, între orele 10.00 – 15.00.

       Inițiativa se va desfășura sub forma unui târg de oferte, la care vor participa instituții și ONG-uri implicate activ în direcția soluționării provocărilor legate de sustenabilitate. Upside Down, Agenţia pentru Protecția Mediului Iaşi, Asociaţia pentru Ecologie şi Dezvoltare Durabilă Iaşi, Asociația „Tinerii Ecologi Români” din Iași, AIESEC Iași și participanții proiectului „Sustanability Program” le vor prezenta celor prezenţi programele derulate.
     Participanții vor avea ocazia să îşi dezvolte cunoştinţele în domeniul sustenabilității, ecologiei și dezvoltării durabile şi vor afla mai multe informaţii despre soluții creative de reciclare, precum şi despre oportunități locale și globale de voluntariat în domeniu.
     De curând, AIESEC a organizat pentru studenţii ieşeni proiectul „Sustainability Program”, în care tinerii au avut ocazia să înveţe de la traineri internaţionali noutăţi în domeniul ecologiei şi nu numai. O parte dintre proiectele realizate cu această ocazie vor fi prezentate de studenţi la evenimentul din IULIUS MALL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu