miercuri, 24 aprilie 2013

DE PAȘTE LA GOLIA


    Asociația „Centrul de Promovare Turistică” – Iași, organizează în perioada 24-28 aprilie 2013, a treia ediție a târgului cu produse specifice perioadei prepascale și a celei pascale „DE PAȘTE LA GOLIA”. Târgul este organizat în parcarea din fața Mănăstirii Golia-zona Tg.Cucu și este deschis publicului în intervalul orar 11.00-19.00.

    Târgul reunește 22 de comercianți, atât din zona Moldovei (jud.Iași, Neamt, Suceava, Botoșani), cât și din județele Covasna și Constanța. Timp de cinci zile, ieșenii vor avea ocazia să achiziționeze atât produse de post-miere de albine, șerbet, compot, magiun, dar și de dulce (preparate din carne și brânză, cașcaval, preparate de patiserie, cozonaci).
     Pe lângă producătorii de produse alimentare, în cadrul târgului vor fi prezenți și meșteșugari cu produse handmade, care vor prezenta ouă încondeiate, ouă cu mărgele, iepurași, miei și multe alte decorațiuni specifice perioadei pascale. Astfel de decorațiuni vor prezenta și elevii Școlii Speciale Constantin Păunescu Iași, care se află la a doua participare la un astfel de târg, prima participare fiind la Târgul handmade „De Mărțișor la Golia” 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu