luni, 22 aprilie 2013

Master Blog Chef. Mediul online şi bucătărie pot face casă bună?

     Un eveniment destinat bloggerilor şi jurnaliştilor se va desfăşura pe data de 27 aprilie. Se spun organizatorii în invitaţia lor-Te consideri un blogger iscusit? Ești spontan și crezi că faci față presiunilor? Ai curaj să-ți înfrunți emoțiile provocate de „cutia misterelor”?Atunci locul tău este la Master Blog Chef, primul show culinar din Iași în care bloggerii și jurnaliștii vor fi concurenți.

    Pe 27 aprilie 2013, de la ora 12.00, la Complex Popas Păcurari,  bloggerii și jurnaliștii pot să arate dacă sunt la fel de talentat în bucătărie pe cât sunt în mediul online.
    Cei care vor veni, vor avea parte de voie bună, distracție, dar și critici aprige din partea unui juriu exigent.
De asemenea, bloggerul culinar Alice Ciobanu îi va ajuta pe parcursul întregii competiții să realizați cele mai reușite și inovatoare preparate.
    Ustensilele necesare pregătirii mâncărurilor unicat vor fi asigurate de către magazinul Frarom Shop – home&deco, în timp ce întreaga competiție va fi imortalizată de către specialiștii de la QPhotography.
   Echipa Complexului Popas Păcurari va fi responsabilă cu materia primă, dar și cu buna dispoziție a concurenților. La final, cele mai reușite preparate vor fi premiate!
   Înscrierile se fac pînă 24 aprilie 2013, la adresa de e-mail fraromshop@gmail.com sau la
numărul de telefon 0744.644.462.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu