miercuri, 3 aprilie 2013

Redirecționează 2% pentru Liga Studenţilor Români din Străinătate

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), în calitate de organizație non-guvernamentală, participă la programul național privind posibilitatea redirecționării a 2% din impozitul pe venit. În acest sens, s-a început promovarea unei noi ediţii a campaniei „Redirecționează 2% pentru LSRS - Sprijinul VOSTRU, viitorul României!”

Prin mecanismul 2%, Codul Fiscal oferă posibilitatea tuturor contribuabililor să redirecționeze 2% din impozitul pe venit către o organizație non-profit. Utilizarea acestui mecanism este gratuită și are ca scop eficientizarea cheltuirii banilor publici prin implicarea organizațiilor în dezvoltarea societății. Tot ceea ce trebuie să faceți este să completați formularele 230 și/sau 200 și să le trimiteți prin scrisoare recomandată sau să le depuneți la Administrația financiară din raza domiciliului dvs. Tot ce trebuie să ştiți despre Campania 2% şi procedeul pentru a redirecţiona 2% din impozitul pe venit către LSRS, aflați pe www.lsrs.ro la rubrica LSRS/donaţii.
Redirecționați 2% și înscrieți-vă în LSRS Trust Club pentru a fi informați despre cum sunt folosiți banii proveniți din această campanie.
Termenul pentru depunerea declaraţiilor 230 și/sau 200 pentru anul fiscal 2012, este 25 mai 2013.
Liga Studenților Români din Străinătate își propune să contribuie la evoluția societății românești prin programe destinate tinerilor cu studii în străinătate și nu numai. România poate deveni o țară în care toți cei plecați să-și dorească să se întoarcă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu