luni, 7 ianuarie 2013

Reduceri de pînă la 70%



         Pentru cei interesați- Magazinele  PALAS MALL  vă așteaptă la cumpărături mai ieftine cu până la 70%.

        Clienţii care vor să îşi achiziţioneze piesele vestimentare mult visate vor găsi preţuri mai atractive cu până la 70% în magazinele Nissa, New Look, Camaϊeu, Clockhouse şi C&A. De asemenea, magazinele Bigotti, D's Damat, Massimo Dutti, Stefanel, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Lee Cooper, U.S. Polo Assn, Casa Wanda, Guara, LC Waikiki, Motivi, Hervis Sports şi Intersport au articole la care preţurile s-au înjumătăţit. Oferte speciale se găsesc şi în magazinele Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Zara, Seroussi şi Nike. La capitolul lenjerie, Jolidon şi Oysho propun cumpărături cu până la 70% mai avantajoase, Serena a redus preţurile cu până la 50%, iar Gatta cu până la 40%.

       Promoţiile colecţiilor de iarnă din PALAS MALL continuă şi în magazinele de încălţăminte: Il Passo şi Office Shoes până la 60%, Humanic şi Benvenuti până la 55 %, CCC şi Musette până la 50%, Otter şi Why Denis până la 40%, iar Ecco cu până la 30%.

      Pentru cei care adoră parfumurile şi cosmeticele, magazinele specializate au pregătit oferte tentante. În această perioadă, cumpărăturile la Sephora şi L'Occitane sunt cu până la 70% mai ieftine, iar la Yves Rocher preţurile scad cu până la 50%.


     Cei care doresc bijuterii şi accesorii din magazinele PALAS MALL sunt aşteptaţi la Swarovski, Kultho, Be In Time şi Accessorize cu promoţii de până la 50%, în timp ce la Garel, Millefiori şi Sevda sunt de până la 30%. Și seria reducerilor continuă!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu