marți, 24 ianuarie 2017

Zece ani de transmisii din Piața Unirii

    De zece ani transmit din Piața Unirii din Iași. Merg cu Mihaela Munteanu și Constantin Mihai. Așă că data de 24 ianuarie e mereu în agenda mea de jurnalist dar și de cetățean. În toți acești ani au fost au fost zeci de transmisii în direct, interviuri, reportaje, fotografii și amintiri. Uite cam așa se rezumă cei zece ani de muncă.

   Cu ce a fost diferit anul acesta? A fost multă liniște, fără scandări, fără îmbrînceli sau alte incidente. Au fost doar ceva huiduilei în momentul în care a fost citit mesajul președintelui Iohannis. În rest liniște, multă liniște și mai puțini SPP iști care să nu te lasă să îți faci treaba sau să te verifice la sînge.
   A fost o zi de 24 ianuarie încă mesajele politice au fost mai puține, în care înțepăturile au fost aproape de nesisizat și în care manifestarea populară a ieșit în evidență.
   Ce pot să îmi doresc după zece ani de transmisii? Sănătate, bucurii și alte zile în care să îmi pot face echilibrat activitatea, să nu existe constrîngeri adică să fie ca pînă acum.
   La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu